ERLINDA SOLINGEN Nerezové kliešte s guľatou špičkou pre diabetikov 33932

Kód: 12010
ZADARMOZADARMO
12054 erlinda solingen kleste s kulatou spickou pro diabetiky 33932
€49,99
Dočasne nedostupné
Môžeme doručiť do:
21.5.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Nerezové kliešte ERLINDA SOLINGEN s guľatou špičkou vhodné pre pedikúru diabetikov.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Výber správneho nástroja je najdôležitejším predpokladom dokonalej manikúry a pedikúry. Všetky nástroje vyrobené spoločnosťou ERLINDA SOLINGEN spĺňajú vysoké požiadavky na kvalitu. Sú precízne spracované a ručne vyrobené, každý výrobok je podrobený kontrole kvality. Veľmi kvalitná oceľ zaisťuje produktom dlhodobú životnosť a vynikajúce pracovné vlastnosti. ERLINDA SOLINGEN - ručne vyrobený kvalitný výrobok.

Profesionálne diabetické kliešte ERLINDA SOLINGEN s dvojitou pružinou. Vďaka zaobleným plochám, hranám a špičkám je riziko zranenia u diabetikov znížené na minimum. Saténová povrchová úprava nástroja z nerezovej ocele umožňuje nie len elimináciu odleskov, ale aj bezproblémovú sterilizáciu v autokláve. Kvalitné kliešte pre profesionálnu pedikúru.

 

O značke ERLINDA SOLINGEN:

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

Dodatočné parametre

Kategória: Manikúrové a pedikúrové nástroje a prístroje
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.071 kg
Materiál: nerezová oceľ
? Solingen manikúrné nástroje: ÁNO
Hĺbka: 1
? Nehrdzavejúca oceľ (INOX): áno
Pre koho: Unisex
? Pre diabetikov: áno
Šírka: 15
Výška: 6
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

ErlindaLogo

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

head-1