ERLINDA SOLINGEN Nerezové kliešte na zarastené nechty 37830

Kód: 12012
ZADARMOZADARMO
12060 erlinda solingen kleste na zarostle nehty 37830
€72,19
Dočasne nedostupné
Môžeme doručiť do:
17.6.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Špeciálne navrhnuté kliešte ERLINDA SOLINGEN s konvexnou špičkou na tvrdé a zarastené nechty.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Výber správneho nástroja je najdôležitejším predpokladom dokonalej manikúry a pedikúry. Všetky nástroje vyrobené spoločnosťou ERLINDA SOLINGEN spĺňajú vysoké požiadavky na kvalitu. Sú precízne spracované a ručne vyrobené, každý výrobok je podrobený kontrole kvality. Veľmi kvalitná oceľ zaisťuje produktom dlhodobú životnosť a vynikajúce pracovné vlastnosti. ERLINDA SOLINGEN - ručne vyrobený kvalitný výrobok.

Nerezové kliešte ERLINDA SOLINGEN so špeciálnym ostrím, vybrúseným do konvexne zaoblenej špičky, ktorá umožňuje ošetrenie aj hlboko zarastených nechtov na citlivých miestach. Kliešte majú dvojitú pružinu pre jednoduché ovládanie. Sú vyrobené z nerezovej chirurgickej ocele so saténovým povrchom a je možné ich sterilizovať.

Pre profesionálov.

O značke ERLINDA SOLINGEN:

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

Dodatočné parametre

Kategória: Manikúrové a pedikúrové nástroje a prístroje
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.115 kg
Materiál: nerezová oceľ
? Solingen manikúrné nástroje: ÁNO
Hĺbka: 1
? Nehrdzavejúca oceľ (INOX): áno
Pre koho: Unisex
Šírka: 14
Výška: 6
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

ErlindaLogo

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

head-1