PEDIBAEHR Tinktura na nehty s tujou 30 ml č.11739

Kód: 4036
€11,96
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

 Tinktura na nehty PEDIBAEHR  s tujou pro léčení bradavic

Detailné informácie

Podrobný popis

Tinktura na nehty PEDIBAEHR s tujou

Užitečné s bradavicemi

  • Hygienický přípravek s přírodním rostlinným extraktem z listů Thuja Occidentalis, stromu života
  • flavonoidy obsažené v túji podporují péči o pokožku zrohovatělých míst pokožky
  • dermatologicky testováno

Použití: Pro vnější použití. Aplikujte lokálně na zrohovatělé oblasti chodidel 1-2x denně. Aby se tinktura rychle a snadno vstřebala, opatrně odstraňte existující mozoly z postižených oblastí pokožky pomocí pemzové houby. Nepoužívejte k péči o děti do 3 let.

Složení: Alcohol denat., VP/VA Copolymer, Isopropyl Alcohol, Thuja Occidentalis Leaf Oil, Propylene Glycol, d-Limonene, Citronellol, Linalool.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o pokožku
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.041 kg
Výška: 10.5
? Objem: 30 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.