PEDIBAEHR Tinktúra na nechty s klotrimazolom 30 ml č.10930

Kód: 4013
€10,59
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

 Tinktúra na nechty PEDIBAEHR  s klotrimazolom pre zlepšenie štruktúry nechtov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tinktúra na nechty PEDIBAEHR s klotrimazolom pre zlepšenie štruktúry nechtov. Táto špeciálna tinktúra je určená na starostlivosť o lámavé, hrubé a  štiepiace sa nechty.

Cenný jojobový olej svojím zložením intenzívne vyživuje a vyhladzuje nechtovú kožtičku a nechty. Osvedčená účinná látka klotrimazol zabezpečuje dokonalú ochranu pred mykózami. Ďalšou účinnou látkou je bisabolol (hlavná zložka silice z harmančeka) so silnými protizápalovými a mikrobiálnymi účinkami. Bisabolol stabilizuje a stará sa o nechtovú platničku, lámavé nechty sa stávajú opäť elastickými a odolnými. Pri pravidelnej starostlivosti sú nechty opäť hladké a lesklé.

  • starostlivosť o lámavé a štiepiace sa nechty
  • zlepšenie štruktúry nechtov
  • basabolol - esenciálne olej z harmančeka, regeneruje, protizápalový a antimikrobiálny účinok
  • jojobový olej - zvláčňuje a vyživuje
  • klotrimazol - antimykotikum
  • vyrobené v Nemecku

Použitie: Pravidelne ráno a večer nastriekajte na nechty na nohách malé množstvo a nechajte zaschnúť. Možné alergické reakcie. Nepoužívajte pre deti do 3 rokov.

Zloženie: Isopropyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Clotrimazole, Bisabolol, Farnesol.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.044 kg
Hĺbka: 3.5
Šírka: 3
Výška: 10.5
Objem: 30 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.