PEDIBAEHR Ovocný peeling na nohy - broskev 450 ml č. 10973

Kód: 4030
€37,59
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Možnosti doručenia

Peeling na nohy s maslom z manga a olejom z broskyňových kôstok pre pružnú a hodvábnu pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Cukrový ovocný peeling PEDIBAEHR s jojobovým olejom má čistiaci účinok na pokožku nôh. Odstraňuje odumreté kožné bunky a stimuluje zdravú obnovu pokožky. Hydratuje a obohacuje pokožku o prirodzenú vlhkosť. Peeling je bohatý na minerály, aminokyseliny a vitamín E. Mexický Yucatinsky med a glycerín dodávajú pokožke pružnosť. Po použití sa koža nôh stáva opäť pružnejšou, hladšou a jemnou. 

Zabaľte sa do vône sladkých exotických vôní manga, kvetín broskyne a vanilky.

  • dôkladne čistí a odstraňuje prebytočné kožné bunky
  • vytvára pocit hladkej a hodvábnej pokožky
  • maslo z manga, olej z broskyňových kôstok, cukor a perličky vosku z jojoby pokožku čistia a odstraňujú odumreté bunky
  • avokádový olej - uchováva vlhkosť a tukovú rovnováhu v pokožke
  • extrakt z manga - regeneruje, revitalizuje
  • glycerín - zvlhčuje a chráni pokožku
  • dermatologicky testované

 Použitie: Naneste na čistú pokožku chodidiel, jemne vmasírujte a dôkladne opláchnite.

Zloženie: Sucrose, Glycerin, Aqua (Water), Isopropyl Palmitate, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caprylyl Glycol, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Mel (Honey), Tocopheryl Acetate, Jojoba Esters, Xanthan Gum, Sorbitan Stearate, Talc, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Benzyl Salicylate, CI 19140, CI 73360.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.618 kg
Hĺbka: 10.5
Šírka: 10.5
Výška: 7
? Objem: 450 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.