PEDIBAEHR Krém forte s bambuckým maslom 30 ml č. 10923

Kód: 4009
€4,49
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Možnosti doručenia

Krém PEDIBAEHR FORTE s bambuckým maslom pre extrémne suchú a zrohovatenú pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Krém PEDIBAEHR FORTE s bambuckým maslom je určený na veľmi suchú, hrubú a zrohovatenú pokožku nôh. O namáhanú pokožku sa stará bambucké maslo, ktoré je už niekoľko storočí vysoko oceňované pre svoje hydratačné schopnosti. Maslo po aplikácií vytvára na pokožke dlhodobo príjemný pocit.

Vysoký podiel bambuckého masla v kombinácií s ďalšími účinnými látkami ako panthenol, allantoín, glycerín a vitamín E regenerujú pokožku a udržiavajú jej prirodzenú hydrolipidovú rovnováhu. Krém pokožku dôkladne zvláčňuje a chráni ju pred vysušením.

  • na veľmi suchú a zrohovatenú pokožku
  • okamžité zlepšenie pocitu pokožky
  • allantoín - chráni, upokojuje a hydratuje
  • glycerín - zvlhčuje a chráni pokožku
  • bambucké maslo - hydratuje, lieči, obsahuje vitamín A a E
  • dermatologicky testované
  • vyrobené v Nemecku

 Použitie: Ráno a večer naneste odpovedajúce množstvo a jemne vmasírujte do pokožky.

Zloženie: Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Allantoin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.038 kg
Hĺbka: 3
Šírka: 4.5
Výška: 9.5
Objem: 30 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.