PEDIBAEHR Ovocný peeling na nohy - broskev 125 ml č. 10958

Kód: 4006
€12,89
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Možnosti doručenia

Peeling na nohy s maslom z manga a s olejem z broskyňových kôstok pre pružnú, hodvábnu pokožku nôh. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Peeling s máslem z manga a olejem z broskvových pecek, s cukrem a s malými perličkami vosku z jojoby důkladně čistí kůži, nedráždí ji a odstraňuje zbytky kožních šupinek a stimuluje díky tomu regeneraci buněk. Obsahuje také extrakt z manga, jukatánského medu, máslo z avokáda. - Takto zvolená kombinace látek zabezpečuje odstranění zbytků kožních šupinek a stimuluje regeneraci buněk. V důsledku toho je kůže hladká a hedvábná - Máslo z avokáda zachovává tukovou rovnováhu kůže a uchovává v ní vlhkost. Extrakt z plodů manga dodává energii, oživuje a regeneruje - Rostlinný glycerin ochraňuje kůži, zvlhčuje ji a zůstává tak měkká ochranná vrstva. jukatánský med zlepšuje pružnost pokožky nohou - Zabalte se do vůně sladkých exotických vůní manga, květin broskve a burbónská vanilky Použití - Naneste na čistou kůži, jemně vmasírujte a důkladně smyjte teplou vodou.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.185 kg
Hĺbka: 4
Šírka: 5.5
Výška: 17.5
Objem: 125 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.