PEDIBAEHR Maska na nohy mandarínka, zázvor 500 ml č. 11594

Kód: 4007
€37,59
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia

Rozmaznávajte vaše nohy maskou PEDIBAEHR so zázvorovým extraktom a mandarínkovým olejom.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Maska na nohy PEDIBAEHR so zázvorovým extraktom a mandarínkovým olejom - 10 minútový rozmaznávací program pre vaše nohy.

Cenné prírodné látky hydratujú a vyhladzujú pokožku a udržiavajú ju jemnú.

  • s extraktom zo zázvoru a mandarínkovým olejom
  • 5% urea - stabilizuje kožné funkcie
  • ovocná, svieža vôňa pre absolútnu pohodu a relaxáciu
  • dermatologicky testované
  • vyrobené v Nemecku

Použitie: Masku naneste rovnomerne na celé chodidlo a medzi prsty. Nechajte pôsobiť 5 až 10 minút. Potom prebytočnú masku odstráňte vlhkým uterákom.

Zloženie: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Oleate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Urea, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, PEG-40 Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Citrus Nobilis Oil, d-Limonene, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.568 kg
Hĺbka: 7.5
Šírka: 7.5
Výška: 19
Objem: 500 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.