PEDIBAEHR Sensitive balzam soft s 10% urea 125 ml č.11045

Kód: 4025
€12,89
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Možnosti doručenia

Balzam PEDIBAEHR s ureou pre veľmi suchú a citlivú pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Balzam na nohy PEDIBAEHR s ureou (10%) sa účinne stará o suchú, citlivú a mierne podráždenú pokožku nôh. Zlepšuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť upokojuje podráždenú pokožku s dlhotrvajúcim efektom. Pomáha posilňovať prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a hrubá, drsná alebo popraskaná pokožka sa stáva jemnejšou a pružnejšou. Krém pokožku dôkladne zvláčňuje chráni pred vysušením.

Obsahuje ureu (10%), ktorá je prírodným zvlhčujúcim faktorom. Urea poskytuje pokožke vlhkosť, posilňuje ju, robí ju pružnou a chráni ju pred vysušením. Výživné bambucké maslo a cenný jojobový olej pokožku dokonalo premastí, hydratuje, regeneruje a chráni suchú popraskanú pokožku. Balzam je tiež obohatený o včelí vosk, ktorý vytvára na pokožke ochranný film, a tým zabraňuje strate vody, chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi.

 

  • na suchú, popraskanú pokožku
  • upokojuje podráždenú a citlivú pokožku
  • bez parfémov, PEGs, parabénov, parafínov, silikónov a farbív
  • urea(močovina) - hydratuje, viaže vlhkosť
  • včelí vosk - zabraňuje strate vody z pokožky, chráni ju pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
  • jojobový olej - hydratuje, regeneruje suchú a popraskanú pokožku
  • bambucké maslo - hydratuje, lieči, obsahuje vitamín A a E
  • dermatologicky testované

Použitie: Jemne vmasírujte do pokožky chodidiel, raz alebo viackrát denne podľa potreby.

Zloženie: Aqua (Water), Urea, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Sodium Stearoyl Glutamate, Propylene Glycol, Cera Alba (Bees Wax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Lactate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Ascophyllum Nodosum (Fucus) Extract, Citric Acid, Sorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.151 kg
Hĺbka: 4
Šírka: 5.5
Výška: 17
Objem: 125 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.