PEDIBAEHR PODO-FORTE s čajovníkom a kyselinou salicylovou 30 ml č.11375

Kód: 4031
€13,19
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
29.4.2024
Možnosti doručenia

PODO-FORTE s kyselinou salicylovou a čajovníkovým olejom na nechty a pokožku citlivú na plesne.

Detailné informácie

Podrobný popis

Prípravok PODO-FORTE PEDIBAEHR je ideálny pre ošetrenie nechtov, predovšetkým na palci na nohe, pri výskyte plesne na nechte. Je vhodný tiež pre starostlivosť o suchú, citlivú pokožku náchylnú na plese. Ošetruje najmä medziprstné priestory a krehké, lámavé nechty. Obsahuje výťažky z čajovníka, alantoín a kyseliny salycilovú. Pri pravidelnej starostlivosti bude vašou odmenou jemná pokožka v oblasti prstov a hladké nechty. 

  • príjemne osviežujúce
  • rýchlo sa vstrebáva
  • špeciálny prípravok na pokožku medzi prstami
  • stará sa o lámavé nechty
  • alantoín - upokojujúci účinok
  • čajovníkový olej a kyselina salicylová chránia nechty a pokožku pred mykózami
  • dermatologicky testované

Použitie: Nanášajte denne na nechty, medzi prsty a na citlivú pokožku nôh. Podo-forte sa ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky, nezmýva sa ani nevysušuje.

Tip: Na každodennú domácu starostlivosť odporúčame kombinovať s penou na nohy s mikrostriebrom https://www.vasemanikury.cz/pedibaehr-kremova-pena-s-mikrostribrem-125-ml-11723/ alebo krémom na nohy s mikrostriebrom https://www.vasemanikury.cz/pedibaehr-krem-na-nohy-s-mikrostribrem-125-ml/

Zloženie (extrakt): čajovníkový olej, kyselina salicylová, alantoín



 

Zloženie: Aqua (voda), Alcohol denat, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Salicylic Acid, Allantoin, d-Limonene, Linalool.

O značke:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.055 kg
Hĺbka: 3,3
Šírka: 3.3
Výška: 9.5
? Objem: 30 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.