PEDIBAEHR olej na nechtový val s gáfrom 7 ml č. 10666

Kód: 4039
€13,99 –14 %
pedibaehr olej na nehtovy val s kafrem 7 ml 10666
€13,99 –14 % €11,99
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Olej BAEHR na nechtové záhyby, kožtičku a nechtovú platničku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Olej BAEHR s gáfrom sa stará o nechtové záhyby, kožtičku a nechtovú platničku. Olej posilňuje pokožku v okolí nechta a podľa certifikátu Inštitútu pre hygienu Univerzity v Innsbrucku má antibakteriálne vlastnosti. BAEHR olej je vhodný na manikúru a pedikúru, a je ideálnym pomocníkom pri udržaní zdravého a odolného nechtového okolia. Je vhodný aj na nechty postihnuté nechtovou plesňou. Ideálny na domácu starostlvosť!

Pedikúra: Okolie nechtu je veľmi citlivá oblasť. Vzhľadom k tomu, že sa pri pedikúre používajú nožnice, kliešte či pilníky je dôležité používať vhodný prípravok, aby sa zabránilo rôznym infekciám a zápalom v nechtovom záhybe.

  • zabraňuje infekciám a zápalom
  • stará sa o nechtové záhyby, kožtičku a nechty
  • koža a nechty sa stávajú odolnejšie, krajšie a pružnejšie
  • aplikujte po každej starostlivosti o nohy

Manikúra:
Nechtovú kožtičku a nechty odmasťujú silné čistiace prostriedky. V dôsledku toho sa môžu objaviť praskliny, lámavé nechty a zápaly v oblasti nechtového záhybu. To je miesto, kde olej na záhyby zasahuje opravným a preventívnym spôsobom.

  • zabraňuje infekciám a zápalom
  • kutikuly a nechty sa stávajú odolnejšie
  • vyživuje a zvláčňuje okolie nechtov
  • aplikujte po každej manikúre

     

TIP: Ideálny na domácu starostlivosť.

Použitie: Aplikujte do záhybu nechta po každej manikúre aj pedikúre a vmasírujte.

Zloženie: Aqua (Water), Triticum Vulgare Germ Oil, Alcohol denat., Lanolin Cera, Cymbopogon Nardus Oil, Menthol, Camphor, Xanthan Gum, Geraniol, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Linalool, Citral, Farnesol, Coumarin, Benzyl Benzoate.

 

 

 

 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Prostriedky na plesňové ochorenia nechtov
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.011 kg
? Objem: 7 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.