PEDIBAEHR Regeneračný krém s olivovým olejom 125 ml č. 11040

Kód: 4024
€12,89
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Možnosti doručenia

Regeneračný krém PEDIBAEHR s olivovým olejom pre starostlivosť o veľmi suchú pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Regeneračný krém PEDIBAEHR s olivovým olejom je ideálny pre starostlivosť o veľmi suchú citlivú pokožku nôh. Krém s olivovým olejom lisovaným za studena, bambuckým maslom panthenolom poskytuje pokožke optimálnu vlhkosť a chráni ju pred nadmerným vysušením.

Dôkladne pokožku premasťuje, zvláčňuje a posilňuje prirodzenú ochrannú funkciu pokožky. Upokojuje podráždenú a citlivú pokožku. Krém pokožka dobre znáša, pretože neobsahuje farbivá, PEGs, parabény, parafíny ani silikóny. Suchá, popraskaná pokožka nôh a päty sú vďaka bohatému krému opäť mäkké a pružné.

  • starostlivosť o veľmi suchú, popraskanú pokožku
  • chráni pokožku pred vysušením
  • olivový olej - hojivé a protizápalové účinky, podporuje elasticitu a odolnosť pokožky
  • bambucké maslo - hydratuje, lieči, obsahuje vitamín A a E
  • neobsahuje farbivá, PEGs, parabény, parafíny ani silikóny
  • dermatologicky testované

Použitie: Minimálne raz do dňa, ak je to možné tak viackrát, jemne vmasírujte do pokožky.

Zloženie: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Glycerin, Cera Alba (Bees Wax), Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Sorbic Acid.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.151 kg
Hĺbka: 4
Šírka: 5.5
Výška: 17
Objem: 125 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.