ERLINDA SOLINGEN Nerezové kliešte na nechty pre diabetikov 29232

Kód: 12028
ZADARMOZADARMO
erlinda solingen pedikerske kleste nerezove 29232 vcetne detailu
€71,99
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Nerezové kliešte z chirurgickej ocele ERLINDA SOLINGEN pre diabetikov so saténovým povrchom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Výber správneho nástroja je najdôležitejším predpokladom dokonalej manikúry. Všetky prístroje vyrobené spoločnosťou ERLINDA SOLINGEN spĺňajú tieto vysoké požiadavky na kvalitu. Sú precízne ručne vyrobené a každý výrobok podlieha kontrole kvality. Vysokokvalitná oceľ zaručuje dlhú životnosťa vynikajúce rezné vlastnosti. ERLINDA SOLINGEN - ručne vyrobený kvalitný výrobok!

Mimoriadne robustný profesionálny nástroj ERLINDA SOLINGEN s pohyblivou dvojitou pružinou na profesionálnu pedikúru. Nožnice na nechty sa používajú vždy, keď už obyčajné nožnice na strihanie nechtov nestačia. Kliešte majú dvojitú pružinu, ktorá uľahčuje vyvíjanie tlaku, takže stačí len minimálny stisk a nechty sa dajú strihať s menšou námahou a presnosťou. Preto sú vhodné na strihanie aj veľmi tvrdých nechtov.
Zaoblené hrany čepele a hrotu eliminujú riziko poranenia, takže sú ideálne na ošetrovanie nechtov a pre diabetikov.

  • kliešte sú plne zaoblené s rovnými reznými hranami a umožňujú jemnú a presnú prácu s nechtom
  • autoklávovateľné
  • vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ s dlhou životnosťou
  • so saténovým povrchom bez odleskov
  • ručne rezané
  • vyrobené v Nemecku

O značke ERLINDA SOLINGEN:

Erlinda-solingen-Logo

ERLINDA SOLINGEN sa od roku 1996 špecializuje na presné manikúrové nástroje z nehrdzavejúcej ocele pre profesionálov. Všetky výrobky sú vyrábané priamo na Solingenu a majú pečať kvality made in Solingen. Kvalitu nehrdzavejúcej ocele a majstrovské spracovanie ocenia profesionáli v manikérskych a pedikérskych salónoch, ako aj diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne zarovnané a naostrené nástroje. Ponúkame výrobky z chirurgickej ocele vhodné na opakovanú sterilizáciu v autokláve. Rovnako ako široký sortiment nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, ktoré sú prispôsobené potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je spoločnosť orientovaná na zákazníka. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, stovkám intenzívnych rozhovorov so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, ako aj na základe otázok a podnetov návštevníkov na svojej webovej stránke spoločnosť ERLINDA neustále optimalizuje existujúce výrobky alebo prináša na trh úplne nové výrobky, ktoré spĺňajú požiadavky jej zákazníkov.

head-1

Dodatočné parametre

Kategória: Klieštiky na nechty
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.093 kg
? Pre diabetikov: áno
? Sterilizovateľný: áno
? Dĺžka: 13,5 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

ErlindaLogo

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

head-1