PEDIBAEHR Špeciálny roztok s 10% propolisom 30 ml č. 10933

Kód: 4010
€25,39
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia

Univerzálny špeciálny roztok PEDIBAEHR  s 10% propolisom pre profesionálnu starostlivosť o pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Univerzálny špeciálny roztok PEDIBAEHR s 10% propolisom pre profesionálnu starostlivosť o pokožku nôh.

Koncentrácia tak vysoko aktívnej zložky ako je propolis poskytuje viacúčelový, univerzálny účinok. Tinktúra sa používa k intenzívnej starostlivosti o bolestivé miesta na nohách. Špeciálny prípravok je vhodný najmä na zmäkčenie otlakov, popraskanej kože a mozoľov. Dá sa používať aj ako antiseptický prostriedok pre odstránenie mozoľov. Tinktúra je tiež vhodná pre starostlivosť o silné nechty, nechtovú kožtičku a priestor medzi prstami. Pri pravidelnom používaní sa nechty opäť stanú elastickými a koža je opäť zdravá. Roztok je vhodný tiež k namáčaniu obväzov.

  • propolis - dezinfikuje, antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti, povrchové anestetikum
  • zmäkčenie otlakov, kurích ôk, mozoľov
  • bez farbív a konzervačných látok
  • vyrobené v Nemecku


Použitie: Aplikujte na postihnuté miesta pokožky. Nepoužívajte pre deti. Zabráňte kontaktu s očami a sliznicami, môže vyvolať alergickú reakciu.

Zloženie: Alcohol denat., Propolis Cera (Wax).

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.036 kg
Hĺbka: 3.5
Šírka: 3
Výška: 10.5
Objem: 30 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.