PEDIBAEHR Balzam na nohy s bambuckým maslom 75 ml č.10810

Kód: 4015
€8,69
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Balzam na nohy PEDIBAEHR s bambuckým maslom na suchú a namáhanú pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Balzam PEDIBAEHR s bambuckým maslom je ideálny k ošetrovaniu suchej, hrubej až popraskanej pokožky nôh. O namáhanú pokožku sa stará bambucké maslo, ktoré je už niekoľko storočí vysoko oceňované pre svoje hydratačné schopnosti.

Bambucké maslo, kombinácia účinných látok vyživujúceho panthenolu a vitalizujúcich vitamínov A a E zaisťuje jemnú regeneráciu namáhanej suchej pokožky. Balzam obsahuje tiež allantoín, ktorý hydratuje, regeneruje a chráni pokožku.

Balzam sa jednoducho nanáša a preniká hlboko do hrubej, popraskanej pokožky. Bambucké maslo po aplikácií vytvára dlhodobo príjemný pocit. Už po krátkej dobe používania je pokožka regenerovaná, opäť hebká a vláčna. 

  • jemná a ľahká textúra
  • bambucké maslo - hydratuje, lieči, obsahuje vitamín A a E
  • panthenol - zvláčňuje a vyživuje
  • allantoín - obnovuje kožné tkanivo, poskytuje pokožke ochranu a zjemňuje ju
  • dermatologicky testované

Použitie: Naneste menšie množstvo na pokožku ráno a večer, jemne vmasírujte.

Zloženie:: Aqua (Water), Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Allantoin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.98 kg
Hĺbka: 4.5
Šírka: 5.5
Výška: 13
Objem: 75 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.