PEDIBAEHR Ochranný krém s 10% urea 75 ml č. 10860

Kód: 4021
€10,19
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
29.4.2024
Možnosti doručenia

Ochranný krém PEDIBAEHR s ureou pre starostlivosť o suchú, citlivú pokožku so sklonom k tvorbe otlakov.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Ochranný krém PEDIBAEHR s ureou pre starostlivosť o suchú, citlivú pokožku so sklonom k tvorbe otlakov. Obsahuje 10% močoviny, ktorá spolu s kyselinou hyaluronovou dodáva pokožke vlhkosť. Makadamiový olej zmäkčuje a zjemňuje pokožku, udržiava ju hebkú, pružnú i mimoriadne elastickú. Aktívne látky šetrné k pokožke ako bisabolol a panthenol sa starajú o citlivú, začervenanú pokožku, ktorá je náchylná k otlakom.

Krém suchú pokožku premastí a hydratuje, pri pravidelnom používaní sa pokožka stane vláčnou, a jemnou. Krém sa rýchlo vstrebáva a ihneď po aplikácií je možné použiť kompresné punčochy. Vhodný aj pre diabetikov s hyperkeratózou.

  • zlepšuje schopnosť pokožky zadrživať vlhkosť
  • pokožka sa stáva hladkou a pružnou
  • vhodné i pre diabetikov
  • urea (10%) - hydratuje, viaže vlhkosť
  • makadamový olej - zmäkčuje a zjemňuje pokožku
  • panthenol - zvláčňuje a vyživuje pokožku
  • bisabolol - esenciálny olej z harmančeka,regeneruje, protizápalový a antimikrobiálny účinok
  • dermatologicky testované

Použitie: Ráno a večer naneste na pokožku a jemne vmasírujte.

Zloženie: Aqua (Water), Urea, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Sodium Lactate, Hexyldecanol, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Bisabolol, Panthenol, Tocopherol, Allantoin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid, Stearyl Glycyrrhetinate, Hexyldecyl Laurate, Xanthan Gum, Cyclohexasiloxane, Sodium Stearoyl Glutamate, Cyclopentasiloxane, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Amyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Coumarin.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.98 kg
Hĺbka: 4.5
? Pre diabetikov: áno
Šírka: 5.5
Výška: 13
Objem: 75 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.