PEDIBAEHR Hydrobalzam s levanduľou 125ml č.11086

Kód: 4014
€13,29
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
29.4.2024
Možnosti doručenia

Hydrobalzam PEDIBAEHR s levanduľou pre starostlivosť o suchú a hrubú pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hydrobalzam PEDIBAEHR s levanduľou pre starostlivosť o suchú a hrubú pokožku nôh. Levanduľový olej je v kozmetike pre svoje výnimočné vlastnosti využívaný už niekoľko storočí. Levanduľový kvetový olej pokožku upokojuje, chráni a má deodoračné účinky. Vôňa levandule upokojuje a zbavuje vás tak každodenného stresu. Zamatovo jemná textúra sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku hladkú. Krém je vhodný pre diabetikov. 

Kombinácia použitých zložiek je vhodná pre starostlivosť o suchú a hrubú pokožku. Krém obsahuje sodnú soľ PCA, ktorá prirodzene hydratuje pokožku, viaže vodu a účinne tak predchádza jej strate. Obsahuje tiež allantoín, ktorý hydratuje, regeneruje a chráni. Vzácny púpavový olej dokonalo mastí suchú a drsnú pokožku, olej z marhuľových jadier vyživuje pokožku, udržiava ju hladkú a pružnú.

  • dermatologicky testováno
  • olej z levandule - antibakteriálny, protizápalové a hojivé účinky
  • allantoín - obnovuje kožné tkanivo, poskytuje pokožke ochranu a zjemňuje ju
  • sodium PCA - podporuje pružnosť a hydratáciu pokožky
  • púpavový olej - mastí suchú pokožku
  • olej z marhuľových jadier - vyživuje pokožku
  • rýchlo sa vstrebáva
  • vhodné pre diabetikov
  • dermatologicky testované

Použitie: Naneste menšie množstvo na pokožku ráno a večer, jemne vmasírujte.

Zloženie: Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Glycine Soja Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium PCA, Lavandula Angustifolia Oil, Oenothera Biennis Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Linalool, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Glycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Allantoin, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Sorbic Acid, Geraniol, d-Limonene, Coumarin.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.152 kg
Hĺbka: 4
? Pre diabetikov: áno
Šírka: 5.5
Výška: 17.5
Objem: 125 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.