PEDIBAEHR Chladivý gél s mentolom 125 ml č.10987

Kód: 4019
€7,59
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
29.4.2024
Možnosti doručenia

Osviežujúci gél na nohy PEDIBAEHR  s mentolom pre unavené nohy.

Detailné informácie

Podrobný popis

Osviežujúci a chladivý gél na nohy PEDIBAEHR s mentolom pre unavené nohy.

Kombinácia účinných látok extraktu z borovice trpasličej, mentolu a gáfru zaisťuje dlhotrvajúci, osviežujúci a chladivý účinok. Gél sa jednoducho nanáša, rýchlo sa vstrebáva a nevytvára mastný film. Gél je obzvlášť príjemný v horúcich dňoch.

  • osviežujúci a chladivý
  • rýchlo sa vstrebáva a nie je mastný
  • gáfor – hojí popraskané päty, pôsobí proti kožným i nechtovým plesniam, znižuje podráždenie kože
  • mentol – extrakt z mäty piepornej, chladivý pocit, antibakteriálny a protizápalový
  • extrakt z borovice – antimykotikum, pôsobí antisepticky, protizápalový, svieža aróma
  • dermatologicky testované

Použitie: Naneste tenkú vrstvu gélu na chodidlá a jemne vmasírujte.

Zloženie: Aqua (Water), Alcohol denat., Glycerin, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Pinus Mugo Pumilio Twig Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Camphor, Menthol, d-Limonene, Sorbic Acid, C.I. 42051.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.154 kg
Hĺbka: 4
Šírka: 5.5
Výška: 17
Objem: 125 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.