PEDIBAEHR Osviežujúci balzam na nohy s Aloe Vera 75 ml č. 10830

Kód: 4022
€8,69
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Možnosti doručenia

Osviežujúci balzam na nohy PEDIBAEHR s Aloe Vera s chladivým účinkom.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Upokojujúci svieži balzam na nohy PEDIBAEHR s prírodným extraktom z Aloe Vera má chladivý a osviežujúci účinok. Je nenahraditeľný pri starostlivosti o nohy náchylné k nadmernému poteniu. Pomáha tiež zmierniť pocit ťažkých a unavených nôh. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný pocit na pokožke.

Obsahuje výťažky z Aloe Vera, ktoré priaznivo pôsobia na stav pokožky. Aloe Vera dodáva pokožke vlhkosť a upokojuje ju. Kombinácia mentolu a deodorantu farnesol prináša okamžitú úľavu spoteným nohám, naviac má aj protizápalové účinky. Pôsobí regeneračne a urýchľuje hojenie. Olej z makadamiových orechov a výťažky z hamamelu prispievaju k posilneniu ochrannej funkcie pokožky.

Pri pravidelnom používaní sa pokožka stáva jemnou a hebkou na dotyk. Balzam zanecháva dlhotrvajúci príjemný pocit osvieženia.

  • chladivý a osviežujúci účinok
  • aloe vera - dodává vlhkosť, upokojuje
  • mentol - extrakt z éterického oleja z mäty piepornej, osviežuje, prekrvuje,protizápalové a antibakteriálne účinky
  • hamamel - protizápalové, antiseptické účinky, ošetrenie povrchových zranení
  • olej z makadamiových orechov - zmäkčuje a zjemňuje pokožku
  • rýchlo se vstrebáva a nemastí
  • dermatologicky testované

 Použitie: Ráno a večer naneste na pokožku a jemne vmasírujte až k členkom.

Zloženie: Aqua (Water), Alcohol denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Menthyl Lactate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Tocopherol, Allantoin, Farnesol, Menthol, Panthenol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Carbomer, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.98 kg
Hĺbka: 4.5
Šírka: 5.5
Výška: 13
Objem: 75 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.