PEDIBAEHR Krémová pena s kyselinou hyaluronovou 125 ml č.10962

Kód: 4005
€16,29
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Možnosti doručenia

Krémová pena PEDIBAEHR s kyselinou hyaluronovou a olejem z broskyňových jadier na ošetrenie suchej a citlivej pokožky nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

 

 

Krémová pena PEDIBAEHR s kyselinou hyaluronovou olejom z broskyňových jadierok je určená na suché a citlivé nohy.

Kyselina hyaluronová vytvára tenký ochranný film, ktorý zadržiava vlhkosť a podporuje prirodzenú hydratáciu pokožky. V kombinácií s panthenolom pôsobí hojivo na praskliny. Olej z broskyňových jadierok chráni suchú pokožku pred vonkajšími vplyvmi, dodáva pocit sviežosti a zdravia.

Optimálny obsah kyseliny hyaluronovej v krémovej pene udržiava pokožku zdravú. Pena suchú pokožku premastí a hydratuje, pri pravidelnom používaní sa pokožka stane vláčnou, a jemnou. Pena sa rýchlo vstrebáva a ihneď po aplikácií je možné použiť kompresné punčochy. 

  • kyselina hyaluronová - zvlhčuje suchú pokožku
  • olej z broskyňových jadierok - chráni pokožku pred dehydratáciou, regeneruje, vyživuje
  • panthenol - zvlhčuje, hojivé vlastnosti
  • rýchlo sa vstrebáva
  • dermatologicky testované
  • bez parfumov, farbív a konzervačných látok
  • vyrobené v Nemecku

Použitie: Nádobu pred každým použitím krátko pretrepte. Pri používaní držte zvislo. Krátko stlačte ventil a penu ľahko vmasírujte do pokožky.

Zloženie:Aqua (Water), Butane, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Stearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propane, Camellia Oleifera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Panthenol, Allantoin, Citric Acid, Glucose, Sodium Citrate, Cetearyl Glucoside, Isobutane.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.151 kg
Hĺbka: 4.5
Šírka: 4.5
Výška: 15.5
Objem: 125 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.