Pedibaehr Podo-fluid s čajovníkom - dávkovač 30 ml č. 11378

Kód: 4066
€19,59
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Upokojujúci prípravok Pedibaehr pre finálnu fázu ošetrenia nôh behom pedikúry.

 
 

Detailné informácie

Podrobný popis

Pedibaehr Podo-fluid s čajovníkom je prostriedok pre finálne ošetrenie pokožky nôh po procedúre pedikúry. Je odporúčaný na profesionálne aj domáce použitie.

Po intenzívnej liečbe má upokojujúci účinok, zmierňuje zápaly a podporuje hojenie. Výrazne zlepšuje stav pokožky, znižuje nadmerné rohovatenie, podporuje hojenie mozoľov a ďalších poškodení charakteristických pre nohy. Prípravok má antifungálne vlastnosti, rovnako ako schopnosť eliminovať svrbenie, podráždenie a zápal. Odporúča sa najmä pre citlivú a podráždenú pokožku.

Tento výrobok obsahuje účinné prírodné zložky: olej z čajovníka má antibakteriálny účinok, kyselina salicylová má zmäkčujúci účinok na hyperkeratózu a kurie oká, panthenol je známy pre svoje upokojujúce a hojivé vlastnosti, a hydrogenovaný ricinový olej obnovuje prirodzenú vlhkosť pokožky.

  • 30 ml
  • upokojujúci prípravok pre doliečenie intenzívnej starostlivosti o nohy
  • ošetřuje a zlepšuje vláčnosť pokožky
  • vyživuje a zlepšuje pružnosť pokožky
  • panthenol, allantoin a tea tree olej upokojujú a stabilizujú pokožku
  • účinný na nepríjemné mozole, najmä na plôške
  • dermatologicky testované

Použitie : Na konci ošetrenia nôh  aplikujte na celú ošetrovanú pokožku a jemne vmasírujte.

Zloženie: Alcohol denat., Aqua (Water), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Allantoin, Hexyl Cinnamal, Salicylic Acid, Linalool, d-Limonene, Citronellol, Benzyl Salicylate, Citral, Geraniol, Amyl Cinnamal Hydroxycitronellal.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o pokožku
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.003 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.