PEDIBAEHR Krémová pena ROSE s ureou na veľmi suchú pokožku 35 ml č. 10972

Kód: 4000
€6,79
Dočasne nedostupné
Môžeme doručiť do:
10.6.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Krémová pena ROSE s ureou na veľmi suchú a hrubú pokožku nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Krémová pena ROSE pre starostlivosť o suchú pokožku nôh je obohatená o cenný olej z damascénskej ruže, ktorý ma upokojujúci účinok.  Pena obsahuje tiež allantoín, ktorý hydratuje, regeneruje a chráni pokožku. Obsahuje 10% močoviny, ktorá spolu s kyselinou hyaluronovou dodáva pokožke vlhkosť. Glycerín a olej z marhuľových jadierok zaisťujú pokožke výživu, robia ju hladkou a pružnou. Pena je svojím jedinečným zložením vhodná na každodennú starostlivosť o suchú a drsnú pokožku nôh. Pri pravidelnom používaní sa koža nôh stáva opäť pružnejšou, hladšou a jemnou.

  • s čistým olejom z damascénskej ruže - upokojuje
  • urea (10%) - hydratuje, viaže vlhkosť
  • olej z marhuľových jadierok - vyživuje pokožku
  • glycerín - hydratuje, zvláčňuje a zjemňuje pokožku
  • rýchlo sa vstrebáva
  • neobsahuje konzervačné látky
  • vyrobené v Nemecku

Použitie: Nádobu pred každým použitím krátko pretrepte. Pri používaní držte zvislo. Krátko stlačte ventil a penu ľahko vmasírujte do pokožky.

Zloženie: Aqua (Water), Urea, Butane, Glycerin, Propane, Cetyl Alcohol, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Propylene Glycol, Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Oil, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Allantoin, Glucose, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cetearyl Glucoside, Citric Acid, Isobutane, Geraniol*, Citronellol*.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nohy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.055 kg
Hĺbka: 3,3
Šírka: 3.3
Výška: 9.5
Objem: 35 ml
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.