PEDIBAEHR Osviežujúci balzam na nohy s farnezolom 75 ml č. 10840

Kód: 4032
€10,39
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Osviežujúci balzam na nohy Pedibaehr s farnezolom účinne potláča zápach nôh.

Detailné informácie

Podrobný popis

Osviežujúci balzam na nohy PEDIBAEHR s prírodnou deodoračnou zložkou farnezol. Chladí a spoľahlivo potláča zápach nôh s dlhodobým efektom.

Slúži na ošetrovanie veľmi unavených a ťažkých nôh. Obsahuje farnezol, panthenol, olej z makadamových orechov, aluminium chlorydrát a alantoín.

Farnezol prináša úľavu spoteným nohám a naviac má protizápalové účinky. Vytvára priaznivé prostredie na povrchu pokožky a má tak ochranný účinok proti mykózam. Balzam tiež obsahuje alantoín glycerín, ktorý hydratuje, regeneruje a chráni pokožku. Po aplikácií nezanecháva pocit mastnoty.

 

  • účinne redukuje nadmerné potenie a zápach nôh
  • dlhodobý účinok
  • chladivý efekt
  • prírodná zložka farnezol vytvára priaznivé prostredie pre povrch pokožky
  • ochranný účinok proti mykózam
  • alantoín a D-panthenol ošetrujú pokožku
  • nohy zostávajú príjemne suché
  • dermatologicky testované

Použitie: ráno a večer naneste primerané množstvo balzamu a jemne vmasírujte.

Zloženie:Aqua (Water), Aluminum Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Dimethicone, Panthenol, Allantoin, Alcohol denat., Farnesol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Dodatočné parametre

Kategória: Prostriedky na plesňové ochorenia nechtov
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.103 kg
? Objem: 75 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.