ERLINDA SOLINGEN Dámska kožená manikúra čierna č.00136

Kód: 12001
€60,79 –34 %
12021 erlinda solingen damska kozena manikura cerna c 00136
€60,79 –34 % €39,96
Dočasne nedostupné
Môžeme doručiť do:
13.6.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Dámska kožená sada na manikúru ERLINDA SOLINGEN.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Kvalitná sada na manikúru „Made in Germany" vás nadchne remeselným spracovaním, nadčasovým dizajnom i dokonalými nástrojmi. Súpravy na manikúru tradičnej nemeckej značky Erlinda Solingen sa vyznačujú vysokou kvalitou spracovania. 

Krásne puzdro manikúry so zatváraním na patent je vyrobené z pravej kože v čiernej farbe. Látka na vnútornej strane puzdra je na povrchu zamatová, jemná a veľmi príjemná na dotyk. V puzdre nájdete šesť manikúrových nástrojov z prvotriednej nerezovej ocele od nemeckého výrobcu Erlinda Solingen, ktoré sú odolné proti opotrebovaniu. Vďaka vysoko kvalitnej ocele zostávajú i neuveriteľne dlho ostré.

Jednoduchý čistý dizajn puzdra v kombinácií s prémiovými kvalitnými nástrojmi spĺňajúcimi aj tie najnáročnejšie požiadavky robí z tejto manikúry vhodný darček pre vašich blízkych. 

Táto menšia, ale účinne vybavená sada sa pohodlne zmestí do kabelky či kozmetickej taštičky a pomôže vám udržiavať vaše ruky dokonalo upravené, či už doma alebo na cestách.

V tejto manikúre nájdete:

  • 1 x nožničky na nechty
  • 1 x klieštiky na nechtovú kožtičku
  • 1 x šikmú pinzetu
  • 1 x zafírový pilník

 

O značke ERLINDA SOLINGEN:

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Dámske sady na manikúru
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.15 kg
Farba: čierna
Počet nástrojov v sade: 4
? Solingen manikúrné nástroje: ÁNO
? Solingen manikúry: ÁNO
Hĺbka: 2
Pre koho: dámske, Unisex
Šírka: 10
Veľkost: S
Výška: 5
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

ErlindaLogo

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

head-1