Erbe Solingen olejové pero pre starostlivosť o nechtovú kožtičku 92506

Kód: 6063
€7,59
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.4.2024
Možnosti doručenia

Olejové pero na zjemnenie nechtovej kožtičky s jojobovým olejom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Olejové pero Erbe Solingen stará o nechty a kožičku pomocou jojobového oleja a zaisťuje tak posilnenie štruktúry nechtov. Odstraňuje suchú a hrubú kožtičku okolo nechtov. Ochranný kryt zabraňuje vysychaniu pera. Pero navyše vďaka svojmu tvaru a veľkosti môže byť s vami všade, aby ste mohli stále starať o svoje ruky. Tri náhradné hrotmi zaisťujú dlhodobé používanie pera.

Používanie je veľmi jednoduché - aplikujte malé množstvo oleja na nechtovú kožičku a jemne vmasírujte. Pero je až pre 1000 použitie.

Výhody:
- vyživuje nechty a nechtovú kožičku
- s jojobovým olejom
- troch náhradné špičky
- posilňuje štruktúru nechtov

 

 Erbe Solingen  

O značke ERBE SOLINGEN:

Značka Erbe Solingen patrí do rodiny produktov nemeckého tradičného výrobcu Becker Solingen. Becker Solingen je nemecká rodinná firma s tradíciou od roku 1930 . Meno značke dal svojimi iniciály zakladateľ firmy Erich Becker.  Rodina Beckerových už tretiu generáciu vyrába vysoko kvalitné manikúrové oceľové nástroje pod značkou Erbe Solingen.

 Výrobca Becker Solingen sa pýši prestížnou ochrannou známkou Made in Solingen, ktorá zaručuje najvyššiu kvalitu ocele. Práve kvalita je jedna z hlavných hodnôt tohto výrobcu, preto je tiež každý produkt starostlivo testovaný, než je uvedený na trh.

 Dlhoročná tradícia spolu s remeselnou zručnosťou radí teraz výrobky Erbe k najoceňovanejším produktom starostlivosti o telo na celom svete.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o pokožku
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.023 kg
Farba: biela
Materiál: pravá koža
? Solingen manikúrné nástroje: ÁNO
Hĺbka: 0.5
Pre koho: Unisex
Šírka: 13.5
Výška: 1
dĺžka: 13,5 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

 Erbe Solingen  

O značke ERBE SOLINGEN:

Značka Erbe Solingen patrí do rodiny produktov nemeckého tradičného výrobcu Becker Solingen. Becker Solingen je nemecká rodinná firma s tradíciou od roku 1930. Meno tejto značke dal svojimi iniciálami jej zakladateľ Erich Becker. Rodina Beckerovcov už po tretiu generáciu vyrába vysoko kvalitné manikúrové oceľové nástroje pod značkou Erbe Solingen. 

Výrobca Becker Solingen sa pýši prestížnou ochrannou známkou Made in Solingen, ktorá ručí za najvyššiu kvalitu ocele. Práve kvalita je jedná z hlavých hodnôt tohto výrobcu, preto je každý produkt starostlivo otestovaný pred tým, než je uvedený na trh.

Dlhoročná tradícia spolu s remeselnou zručnosťou momentálne radí výrobky Erbe k najoceňovanejším produktom starostlivosti o telo na celom svete.