PEDIBAEHR Odstraňovač nechtovej kožtičky 50 ml č. 10509

Kód: 4035
€15,59
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Prípravok Pedibaehr pre jednoduché a rýchle odstránenie nechtovej kožtičky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Prípravok Pedibaehr pre jednoduché a rýchle odstránenie nechtovej kožtičky. Roztok je pripravený k okamžitému použitiu.

Použitie: Štetcom alebo vatovým tampónom naneste na nechtovú kožtičku. Nechajte krátko pôsobiť a potom tampónom jemne zatlačte, a zotrite. 

Zloženie: Aqua (Water), Sodium Hydroxide, Glycerin

O značke:

pedibaehr-logo-300-px

V roku 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod pre oblasť starostlivosti o nohy. Zakladateľ značky Pedibaehr sa zaslúžil o to, aby spoločnosť získala ochrannú známku v odvetví prípravkov starostlivosti o nohy a prípravkov starostlivosti o nechty. Behom mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z predných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr sa stále rozvíja s viac než 100 zamestnancami. Po celom Nemecku sú úspešne zastúpení a udržujú medzinárodné partnerstvá. Baehr vyjadruje tradíciu a inováciu v produktoch, kvalite, službách a odbornosti. 

V produktoch spoločnosti Pedibaehr sa zhodnocuje viac než 70 rokov skúseností a výskumu, preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré svojím zložením reagujú na individuálne potreby pokožky zákazníkov.

Aktívne látky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente Pedibaehr nájdete výrobky pre citlivú pokožku nôh diabetikov alebo extrémne suchú pokožku, ktorá je náchylná k popraskaniu. Produkty Pedibaehr sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodia príjemný pocit pohody.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o nechtovú kožtičku
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.07 kg
? Objem: 50 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

pedibaehr-logo-300-px

Pred rokom 1949 založil hamburský obchodník Gustav Baehr vo Waiblingene svoju spoločnosť Technik Baehr - veľkoobchod s výrobkami na ošetrovanie nôh. Zakladateľ značky Pedibaehr, Gustav Baehr sa zaslúžil o získanie ochrannej známky spoločnosti v oblasti výrobkov na starostlivosť o nohy a nechty. Počas mnohých rokov sa rodinný podnik vypracoval na jedného z popredných dodávateľov v oblasti starostlivosti o nohy, kozmetiky a nechtového dizajnu.

Baehr je rastúca spoločnosť s viac ako 100 zamestnancami, ktorá má úspešné zastúpenie v celom Nemecku a udržiava početné medzinárodné partnerstvá. Spoločnosť BAEHR je symbolom tradície a inovácie v oblasti výrobkov, kvality, služieb a odborných znalostí.

V produktoch PEDIBAEHR sa uplatňuje viac ako 70 rokov skúseností a výskumu. Preto ponúka širokú škálu produktov, ktoré reagujú na individuálne potreby pleti zákazníkov.

Aktívne zložky šetrné k pokožke zaručujú vynikajúce výsledky starostlivosti. V sortimente BEDIBAEHR nájdete výrobky na starostlivosť o citlivú pokožku nôh pre diabetikov alebo extrémne suchú pokožku so sklonom k praskaniu. Produkty PEDIBAEHR sa rýchlo vstrebávajú, príjemne voňajú a okamžite navodzujú príjemný pocit pohody.