Erbe Solingen nerezové nožnice na nechtovú kožičku 81060

Kód: 6006
€29,99
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Možnosti doručenia

Anti-alergické nerezové nožnice na nechtovú kožičku tradičné nemecké značky Erbe Solingen sú vyrobené zo špeciálne kalenej ocele.

Detailné informácie

Podrobný popis

Veľmi kvalitné nožnice na nechtovú kožičku z prémiovej kolekcie Inox-Edition vyrobené zo špeciálne kalenej ocele nemeckým tradičným výrobcom Becker Solingen. Majú veľmi ostré, jemne prehnuté brity a špeciálny tvar pre strihanie nechtovej kožtičky.

Prémiová kolekcia Inox-Edition je vyrobená z nerezovej špeciálne kalenej, za studena kovanej ocele s presným brúsením a veľmi odolná proti opotrebovaniu. Všetky nástroje tejto rady sa môžu sterilizovať a sú vhodné aj pre profesionálny používanie.

Spoločnosť Becker Solingen myslí aj na alergikov na nikel a vyvinula špeciálnu povrchovú úpravu povrchov svojich výrobkov úplne bez niklu. Výrobky z radu Inox-Edition sú upravené tak, aby boli úplne odolné a bez obsahu niklu a sú vhodné aj pre alergikov.

 

 

 Erbe Solingen  

O značke ERBE SOLINGEN:

Značka Erbe Solingen patrí do rodiny produktov nemeckého tradičného výrobcu Becker Solingen. Becker Solingen je nemecká rodinná firma s tradíciou od roku 1930 . Meno značke dal svojimi iniciály zakladateľ firmy Erich Becker.  Rodina Beckerových už tretiu generáciu vyrába vysoko kvalitné manikúrové oceľové nástroje pod značkou Erbe Solingen.

 Výrobca Becker Solingen sa pýši prestížnou ochrannou známkou Made in Solingen, ktorá zaručuje najvyššiu kvalitu ocele. Práve kvalita je jedna z hlavných hodnôt tohto výrobcu, preto je tiež každý produkt starostlivo testovaný, než je uvedený na trh.

 Dlhoročná tradícia spolu s remeselnou zručnosťou radí teraz výrobky Erbe k najoceňovanejším produktom starostlivosti o telo na celom svete.

Dodatočné parametre

Kategória: Nožnice na nechtovú kožtičku
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.016 kg
Farba: sivá
Materiál: nerezová oceľ
? Solingen manikúrné nástroje: ÁNO
Hĺbka: 0.5
Pre koho: Unisex
Šírka: 9
Výška: 4.7
dĺžka: 9 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

 Erbe Solingen  

O značke ERBE SOLINGEN:

Značka Erbe Solingen patrí do rodiny produktov nemeckého tradičného výrobcu Becker Solingen. Becker Solingen je nemecká rodinná firma s tradíciou od roku 1930. Meno tejto značke dal svojimi iniciálami jej zakladateľ Erich Becker. Rodina Beckerovcov už po tretiu generáciu vyrába vysoko kvalitné manikúrové oceľové nástroje pod značkou Erbe Solingen. 

Výrobca Becker Solingen sa pýši prestížnou ochrannou známkou Made in Solingen, ktorá ručí za najvyššiu kvalitu ocele. Práve kvalita je jedná z hlavých hodnôt tohto výrobcu, preto je každý produkt starostlivo otestovaný pred tým, než je uvedený na trh.

Dlhoročná tradícia spolu s remeselnou zručnosťou momentálne radí výrobky Erbe k najoceňovanejším produktom starostlivosti o telo na celom svete.