Krémové peny Allpresan. Prečo fungujú? Vďaka patentovanej technológií BarrioExpert®!

Penové krémy založené na technológií BarrioExpert®moderným spôsobom starostlivosti o pleť. Jednoducho sa roztierajú, rýchlo sa vstrebávajú, a pritom sú vysoko účinné. Penové krémy sú taktiež oveľa výdatnejšie než porovnateľné emulzie, 

Väčšina bežne dostupných krémov obsahuje predovšetkým tuk. Taký krém vytvára pri použití na chodidlá mastný film na pokožke, a tým môže spôsobiť pošmyknutie alebo dokonca pád. Po použití bežného krému musíte počkať, kým sa môžete obliecť. Pri aplikácií krémovej peny Allpresan to však nie je potrebné.

 

Výhody krémovej peny s technológiou BarrioExpert®

Okrem príjemného nanášania a vysokej výdatnosti sa penové krémy založené na technológií BarrioExpert® vyznačujú tým, že na pokožke tvoria ochrannú sieť, ktorá je založená na aktívnom princípe moderných textílií. Posilňujú kožnú bariéru, a pritom neovplyvňujú prirodzenú funkciu kože. Tá je chránená proti nadmernej vlhkosti a pred vznikom otlakom. Je tým posilnená prirodzená ochrana funkcie pokožky. Neporušená kožná bariéra chráni pred prenikaním baktérií a mykotickými patogénmi. Starostlivo vybrané zloženie krémových pien zabraňuje vzniku rôznych komplikácií a aktívne sa stará o pokožku. 

Prednosti technológie BarrioExpert®:

  • spája výhody emulzie bohatej na lipidy s jednoduchým rozotieraním peny
  • na pokožke vytvára prievzdušnú ochrannú sieť, založenú na aktívnom princípe moderných textílií
  • pena je výrazne výdatnejšia než porovnateľná emulzia
  • výborná vstrebateľnosť, nevytvára mastný film
  • môžete sa obliecť ihneď po aplikácií

 

Technológia BarrioExpert® LIPO2 Skin Repair

Technológia  BarrioExpert® LIPO2 pre opravu a regeneráciu pokožky bola vyvinutá na základe technológie BarrioExpert®. Lipidy, ktoré táto technológia obsahuje, majú podobné štrukturálne vlastnosti ako lipidy nachádzajúce sa v koži. Rovnako ako prirodzené lipidy sa usporadúvajú do kompaktných lipidových dvojitých vrstiev. Vďaka tomu sa zapoja do suchej poškodenej pokožky ako chýbajúce puzzle a môžu tak opraviť kožnú bariéru.

  • rýchla oprava narušenej kožnej bariéry behom 4 týždňov
  • podpora vlastnej regenerácie pokožky
  • obnovuje prirodzenú ochrannú funkciu pokožky
  • kompenzuje stratu vlhkosti