ERLINDA SOLINGEN Prevodové nerezové kliešte na nechty s pružinou 28030

Kód: 12027
ZADARMOZADARMO
erlinda solingen pedikerske kleste nerezove 28030
€99,59
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Vysokokvalitné pedikérske kliešte z nehrdzavejúcej chirurgickej ocele Erlinda Solingen pre profesionálov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Výber správneho nástroja je najdôležitejším predpokladom pre dokonalú manikúru a pedikúru. Všetky prístroje vyrobené spoločnosťou ERLINDA SOLINGEN spĺňajú tieto vysoké požiadavky na kvalitu. Sú precízne ručne vyrobené a každý výrobok podlieha kontrole kvality. Vysokokvalitná oceľ zaručuje dlhú životnosťa vynikajúce rezné vlastnosti. ERLINDA SOLINGEN - ručne vyrobený kvalitný výrobok!

Mimoriadne robustné ručne vyrábané profesionálne nožnice na pedikúru sú ideálne na strihanie veľmi hrubých nechtov na nohách. Tieto precízne vyrobené kliešte z nehrdzavejúcej chirurgickej ocele sa dajú sterilizovať v autokláve a majú veľmi príjemný saténový povrch.

Nožnice na nechty sa používajú vždy, keď už obyčajné nožnice na strihanie nechtov nestačia. Tieto masívne nožnice na nechty majú dvojitý kĺb s pružinovým mechanizmom, ktorý uľahčuje vyvíjanie tlaku, takže môžete nechty strihať s minimálnou námahou. Kliešte majú mierne zahnutý okraj, ktorý sa prispôsobí tvaru nechtu a každý necht odstrihne presne a čisto. Preto sú vhodné na presné a jednoduché strihanie aj tých najtvrdších nechtov na nohách.

  • pre veľmi tvrdé a problematické nechty
  • profesionálne strihanie veľmi hrubých nechtov na nohách
  • vyrobené z chirurgickej ocele v satinovanom prevedení
  • možno sterilizovať v autokláve
  • prevodové kliešte - dvojitý kĺb s tlmiacou pružinou
  • špičková kvalita a dlhá životnosť
  • jednoduchá manipulácia s menšou silou
  • kvalita Made in Solingen

O značke ERLINDA SOLINGEN:

Erlinda-solingen-Logo

ERLINDA SOLINGEN sa od roku 1996 špecializuje na presné manikúrové nástroje z nehrdzavejúcej ocele pre profesionálov. Všetky výrobky sú vyrábané priamo na Solingenu a majú pečať kvality made in Solingen. Kvalitu nehrdzavejúcej ocele a majstrovské spracovanie ocenia profesionáli v manikérskych a pedikérskych salónoch, ako aj diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne zarovnané a naostrené nástroje. Ponúkame výrobky z chirurgickej ocele vhodné na opakovanú sterilizáciu v autokláve. Rovnako ako široký sortiment nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, ktoré sú prispôsobené potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je spoločnosť orientovaná na zákazníka. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, stovkám intenzívnych rozhovorov so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, ako aj na základe otázok a podnetov návštevníkov na svojej webovej stránke spoločnosť ERLINDA neustále optimalizuje existujúce výrobky alebo prináša na trh úplne nové výrobky, ktoré spĺňajú požiadavky jej zákazníkov.

head-1

Dodatočné parametre

Kategória: Klieštiky na nechty
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.145 kg
Farba: sivá
? Solingen manikúrné nástroje: ÁNO
? Sterilizovateľný: áno
Výška: 16.5
? Dĺžka: 16,5 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

ErlindaLogo

ERLINDA SOLINGEN sa už od roku 1996 špecializuje predovšetkým na precízne nerezové manikúrové nástroje pre profesionálov. Všetky produkty sa vyrábajú priamo v Solingene a majú pečať kvality Made in Solingen. Kvalitu nerezovej ocele a majstrovské remeselné spracovanie ocenia profesionáli v manikúrových a pedikúrových salónoch, rovnako ako diabetici a všetci zákazníci s najvyššími nárokmi na kvalitné, presne nastavené a nabrúsené nástroje. V ponuke nájdete produkty z chirurgickej ocele, vhodné na opakovanú sterilizáciu v autoklávoch. Rovnako tak široká škála nožníc a nástrojov so zaoblenými rohmi, na mieru potrebám zákazníkov s cukrovkou.

ERLINDA SOLINGEN je zákaznícky orientovaná spoločnosť. Vďaka účasti na nespočetných výstavách a veľtrhoch, po stovkách intenzívnych rozhovoroch so zákazníkmi, odborníkmi a lekármi, rovnako ako na podkladoch otázok a návrhov návštevníkov na svojich webových stránkach ERLINDA neustále optimalizuje existujúce produkty alebo prináša na trh produkty úplne nové, zodpovedajúce požiadavkám klientov.

head-1